Elektronische sloten

Steeds vaker worden ouderwetse sloten met sleutels vervangen door elektrische sloten. In geen enkel hotel ontvangt u tegenwoordig nog een sleutel. De toegangspasjes zijn daar heel gewoon. Deze pasjes zijn eenvoudig te programmeren en geven alleen die dagen toegang dat u heeft geboekt in het hotel. Het voordeel van elektronische sloten is dat deze geprogrammeerd kunnen worden zoals u dat wilt. Dat kan al heel simpel voor een centrale toegangsdeur bij appartementen of kamerhuur. Maar dat kan ook maatwerk zijn.

Elektronische sloten

Elektrische sloten bij bedrijven

Bij veel kantoren en bedrijven plaatsen wij elektrische sloten welk helemaal toegespitst zijn op de behoefte van dat bedrijf. Dat kan simpel zijn door alle medewerkers van een toegangspasje te voorzien. Maar bij programmeerbare elektronische sloten kunnen wij ook ingeven dat de schoonmaakster alleen tussen 5 en 7 uur toegang heeft tot het pand en alleen deur A en b mag openen. Zo kan voor iedere werknemer een aparte pas geprogrammeerd worden en is hij of zij haar pasje kwijt, dan wordt deze pas uit het systeem gehaald. Dit noemen we ook wel een toegangscontrole systeem.

Elektronisch deurbeslag

Naast elektronische sloten kan de aansturing van het slot ook door het deurbeslag overgenomen worden. In het deurbeslag wordt een codepaneel geplaatst of een paslezer welk de deurkruk vrijgeeft bij de juiste pas of code. Aan de binnenzijde blijft de deurkruk altijd bedienbaar zodat bij paniek de deur altijd van binnenuit te openen is.

Het voordeel van dat deurbeslag ten opzichte van elektronische sloten is dat de installatie veel eenvoudiger, dus goedkoper, is. De voeding geschiedt door lithium batterijen welk minimaal 100.000 handelingen garandeert wordt voordat het waarschuwingsledje gaat branden.

Slimme sloten

Ook bieden wij slimme sloten aan. Een slim slot is een digitaal slot op de deur. De sloten werken via Wifi of Bluetooth. Een

erg betrouwbaar slim slot is de Nemef Entr. Bij een slim elektronisch slot is er geen sleutel meer nodig. Maar dat is nog lang niet alles. De sloten kunnen op afstand geopend worden. Ook kan van afstand bekeken worden of de deur wel goed op slot zit, en is zelfs te zien wie er hoe laat door de deur is gekomen. Slimme sloten zijn verkrijgbaar op onze webshop slimmeslotenshop.nl.

nemef entr

nemef entr

Laat u bij ons informeren want voor het plaatsen van elektrische sloten moet u bij de Slotenspecialist van Deventer zijn.