Sleutelkluizen en sleutelkasten

Haverkamp Deventer heeft een uitgebreid assortiment in sleutelkasten. Voor particulier gebruik hebben wij diverse sleutelkluisjes. Voor zorginstellingen zoals Thuiszorg plaatsen wij vaak een sleutelkluisje bij hulpbehoevenden. Deze wordt vaak in de nabijheid van de voordeur of achterdeur geplaatst met daarin de huissleutel. Dit sleutelkluisje is met een cijfercode makkelijk te openen en kost slechts € 36,-. Ook door gezinnen met kleine kinderen wordt dit sleutelkluisje vaak gebruikt zodat de kinderen niet met een huissleutel op pad hoeven. Naast dit sleutelkluisje aan de buitenmuur hebben wij ook een klein digitaal sleutelkastje voor in de keuken of in de hal. Het dievengilde komt vaak bij u binnen om, naast de I-pad of laptop, ook uw autosleutels te bemachtigen. Dus niet alle sleutels aan een simpel rekje maar in een digitaal sleutelkluisje welk maar € 79,- kost.

Sleutelkluis soorten

Bedrijven of instellingen hebben vaak een sleutelkast of sleutelkluis nodig.
Sleutelkasten zijn er in vele uitvoeringen. Ons assortiment begint met een noodsleutelkastje met breekglaasje. De meeste sleutelkasten of sleutelkluizen bieden ruimte voor het opbergen van grote aantallen sleutels. Variërend van 20 sleutels tot maar liefst 1000 sleutels. De meeste sleutelkasten zijn echter voorzien van een deur die makkelijk te forceren is. Dan is een sleutelkluis de beste oplossing. Deze biedt bescherming tegen inbraak en is voorzien van een dubbelbaardsleutelslot of een elektronisch cijferslot. Ook garagebedrijven moeten voor de verzekering een sleutelkluis hebben om de autosleutels en kentekenbewijzen veilig op te bergen.

Showroom

Wij nodigen u uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Naast een sleutelkluis of sleutelkast hebben wij een uitgebreid assortiment in Beveiliging en Kluizen.