Inbouwkluis

Een inbouwkluis wordt vaak geplaatst tijdens de nieuwbouw van een woning of een bedrijfspand. Veelal wordt een inbouwkluis verankerd in de spouwmuur. Nadeel van de spouwmuur is vaak de beperkte diepte. Wij leveren een inbouwkluis echter in meerdere breedte- en hoogtematen. Ook kunt u kiezen om de kluisdeur met een sleutel of cijfercode te openen. Kiest u voor een cijfercode dan wordt er tevens een noodsleutel bij geleverd. Deze is te gebruiken als u onverhoopt vergeet om de batterijen tijdig te vervangen. De inbraakwering van een inbouwkluis is vaak erg goed omdat deze verankerd wordt in het metselwerk. De kwaliteit van de kluisdeur is dan ook bepalend voor de Indicatie Waardeberging. Deze Indicatie Waardeberging geeft aan welke waarde u mag opbergen in de inbouwkluis voor de verzekering. Deze waarde varieert van € 2.500 tot € 9.000,-.

Muurkluizen en vloerkluizen

Naast de inbouw muurkluis bestaat ook een kluis voor in de vloer. Een inbouwkluis in de vloer wordt vaak gebuikt als afstortkluis. Een vloerkluis wordt vaak toegepast bij sportkantines waarbij de dagopbrengst door middel van kunststof kokertjes veilig wordt opgeborgen. Het kasgeld hoeft dan niet naar de bank gebracht te worden of naar de penningmeester. Minder bankkosten voor de vereniging en de barbezetting hoeft niet meer met contanten over straat. Deze inbouwkluis heeft een Indicatie Waardeberging van € 9000,-

Advies

Laat u zich bij ons adviseren over de aanschaf van een kluis. Een inbouwkluis, vrijstaande kluis of brandkast koopt u vaak maar 1 keer. Naast onze adviserende rol kunnen wij ook elke kluis vakkundig bij u thuis verankeren. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer.