Helaas is onze schaatsslijpservice op dit moment gesloten.
Als er weer op natuurijs geschaatst kan worden, kunt u weer bij ons terecht voor het laten slijpen van uw schaatsen.

Schaatsen slijpen

Breng uw schaatsen langs en wij slijpen ze super snel. Vaak nog dezelfde dag!
Kosten per paar: € 11,50

Meer weten? Bel: 0570-612896

Schaatsen op natuurijs, een Nederlandse traditie

Bent u er al klaar voor? De koude dagen komen er weer aan! Dat betekent dat het weer ideaal schaatsweer wordt. Het is nog steeds een échte Nederlandse traditie. In het winterseizoen gaan duizenden mensen weer schaatsen. Zeker als het wat kouder wordt, vriezen de sloten, vijvers en kolken weer dicht. Dan kan er op natuurijs geschaatst worden. Boeren laten hun weiland onder water stromen en hier kunt u dan al gauw op natuurijs schaatsen.

Schaatsen slijpen Deventer

In Deventer kunt u bij ons terecht voor het laten slijpen van uw schaatsen. Haverkamp Deventer bestaat al meer dan 80 jaar. Al vele jaren slijpen wij schaatsen. Uiteraard niet elk jaar, want niet elk jaar kunt u op natuurijs schaatsen.

Hoe lang duurt schaatsen slijpen?

Breng u schaatsen langs en vaak zijn ze dezelfde dag nog klaar! Ideaal voor als u van plan bent om op korte termijn te gaan schaatsen. Afhankelijk van de drukte kunt u er ook op wachten. Vraag dit even aan de balie mocht uw voorkeur hier naar uitgaan.

Wat zijn de kosten van schaatsen slijpen?

De kosten van schaatsen slijpen zijn € 11,50 per paar schaatsen. Dit bedrag kunt u contant afrekenen of pinnen bij de balie.

Ander slijpwerk

Wilt u ander materialen laten slijpen zoals koksmessen, zakmessen, scharen of een heggenschaar? Slijpservice Deventer kan ook al het andere slijpwerk voor u regelen!