Puck Keysafe opnieuw gecertificeerd en direct leverbaar!

In de zomer van 2016 werd de Puck Keysafe geïntroduceerd, en in onze vorige blog leggen we uit wat de Puck Keysafe nou zo’n fantastisch sleutelkluisje maakt (De veilige sleutelkluis met skg2 – De Puck Keysafe)

Maar tijdens de eerste testen van het product werden er zwakke punten ontdekt. De fabrikant vond het daarom natuurlijk onacceptabel om de kluisjes te leveren, aangezien het kluisje een twee sterren politiekeurmerk heeft. Dit moet wel betrouwbaar zijn. De verkoop is op dat moment daarom direct gestaakt.

Het zwakke punt kon niet eenvoudig aangepast worden. Er moesten meerdere componenten aangepast worden. Dit proces duurde in totaal 9 maanden, maar de Puck Keysafe is weer terug, sterker dan ooit!

Het zwakke punt is nu verholpen en de SKG testen zijn weer doorstaan. De Puck Keysafe is daarom het enige sleutelkluisje met een SKG** keurmerk.

De verkoopprijs van de Puck is gelijk gebleven en hij is weer direct leverbaar. Direct online deze Puck Safe sleutelkluis kopen? Via onze webshop kluisvoordeel.nl is het mogelijk, binnen 1 à 2 dagen heeft u hem binnen.

puck-keysafe

de Puck Keysafe