Gastblog door: Stickerster

Kinderstoeltje met naam

Een leuk zit hoekje om even rustig een boekje te lezen of lekker te spelen met vriendjes en vriendinnetjes.
Kinderen vinden een fantastisch als hun eigen naam op de kinderstoel staat, of eventueel een leuke afbeelding.

Kinderstoeltje met naam, een leuk verjaardagscadeau

Extra leuk is je eigen stoel met je eigen naam, je kan het als cadeau geven aan je eigen kind maar als een verjaardagscadeau voor iemand anders.
Bij ons is het ook mogelijk om een kinderstoel met naam als kraamcadeau te geven en de afbeelding af te leiden van de geboortekaartje.

Het is een wit stoeltje en past in elke woonkamer. Het leuke eraan is dat je verschillende kleuren als opdruk kan kiezen zodat het kinderstoeltje een leuke uitstraling krijgt.

Voorbeelden kinderstoeltjes met naam

Wij hebben verschillende voorbeelden in ons assortiment zoals, een beren variant, een giraf variant, een Nijntje variant, een ballon variant, een kever variant, een hert variant en een Volkswagen variant.

Kinderstoeltje kopen

Heb jezelf een leuke stoel en wil je alleen de stickers bestellen? Dat kan zeker geef ons de maten door en wij maken de stickers voor jullie opmaat. Heb jezelf een idee met een eigen afbeelding? Dat kan ook, doe ons een mailtje en dan kunnen wij kijken hoever we er samen uitkomen. Wil je meer weten over een kinderstoel met naam? Neem dan even een kijkje op de website van Stickerster.