Gastblog door: Slotenspecialist Fedi

Een slotenmaker staat altijd voor je klaar

Een slotenmaker kan je in heel veel verschillende situaties te hulp schieten. Het is dan ook goed om te weten wat deze situaties zijn en waarom het handig is om een slotenmaker in te schakelen in plaats van zelf aan de slag te gaan.

Buitengesloten

Het kan zo maar gebeuren, je vergeet je sleutel en trekt de deur achter je dicht. Daar sta je dan. Je sleutels kunnen natuurlijk ook gestolen worden of afbreken in het slot. Stuk voor stuk problemen die een ervaren slotenmaker kan verhelpen. Een slotenmaker beschikt namelijk over het juiste gereedschap om jouw deur schadevrij open te breken. Als je zelf aan de slag gaat met bijvoorbeeld een bankpas of secondelijm vergroot je de kans op blijvende schade alleen maar. Blijf dus rustig en schakel in een dergelijke situatie direct een slotenmaker in. Tegenwoordig zijn er veel slotenmakers die 24/7 te bereiken zijn, dus ook als je midden in de nacht voor een dichte deur staat kun je een slotenmaker inschakelen.

Sloten vervangen

Stel dat er is ingebroken bij je thuis, dan is het waarschijnlijk dat je nieuwe sloten wilt laten plaatsen. Ook dan biedt een slotenmaker uitkomst. Een slotenmaker is er daarnaast niet alleen om sloten op ramen en deuren te vervangen, maar ook om advies te geven over de veiligheid daarvan. Zo geeft hij op basis van de omstandigheden een eerlijk advies over welk type en soort slot het beste voor je is.

Inbraakpreventie

Om inbraak in je woning te voorkomen kun je natuurlijk een beveiligingssysteem installeren en allerlei dure elektrische spullen aanschaffen die inbraak tegen moeten gaan. Wat veel mensen soms vergeten is dat inbraakpreventie begint bij sloten op ramen en deuren. Je kunt nog zo’n duur alarmsysteem hebben, maar als je sloten verouderd zijn of gewoonweg niet genoeg bescherming tegen inbraak bieden komen inbrekers alsnog binnen.

Een slotenspecialist monteert zonder enige moeite de meest inbraakveilige sloten bij jouw thuis. Een aantal mogelijkheden van mechanische beveiliging die een slotenmaker je kan bieden zijn:

  • Meerpuntssluitingen
  • Bijzetsloten
  • Veiligheidsbeslag
  • Kerntrekbeveiligingen
  • Anti inbraakstrippen
  • Dievenklauwen
  • Schuifpuibeveiliging
  • Deurdrangers

De slotenspecialist van Utrecht

Woon je in Utrecht en omstreken en ben je op zoek naar een slotenmaker die je kan helpen bij een van de bovenstaande diensten? Bekijk de website van Slotenspecialist Fedi in Houten dan eens. Hij is dé slotenspecialist in de regio Utrecht! Hij heeft al meer dan 4 jaar ervaring met het openmaken van deuren, vervangen van sloten en alle andere slotenproblemen en is daarnaast ook nog eens 24/7 bereikbaar.