voordeur-modern-vierkant-info

voordeur-modern-vierkant-2-info

albo-2-b

tijdloze-voordeur-1-info

tijdloze-voordeur-2-info-2

tijdloze-voordeur-3-info-big

klassieke-voordeur-3-info

klassieke-voordeur-4-info-2

Voordeuren van hout

Bent u op zoek naar een voordeur van hout? Bij Haverkamp vindt u een ruim aanbod. De deuren zijn in vele soorten en stijlen beschikbaar. De meeste klassieke voordeuren en tijdloze voordeuren zijn houten voordeuren. Moderne voordeuren zijn vaak niet van massief merbau gemaakt maar van Multiplex Garant. Dat bestaat uit meerdere lagen okoume triplex met een aluminium scherm binnen in waardoor deze deuren goed bewerkbaar zijn voor glasopeningen of moderne freeslijnen.

Duurzaam hout

De meeste voordeuren zijn gemaakt FSC Merbau welk door duurzaam bosbeheer wordt verkregen. Houten voordeuren moeten aan strenge eisen voldoen. Buiten kan het min 20 graden zijn terwijl het binnen lekker warm is waardoor de deur de neiging heeft om krom te trekken. Door gebruik te maken van 1e klas merbau en het op de juiste manier te verlijmen wordt de kans op kromtrekken geminimaliseerd. Echter voordeuren van hout moeten altijd goed beschermt worden door meerdere verflagen.

Garantie

Nadat de deur af fabriek is gespoten in de juiste kleur voorlak is het zaak dat de voordeur na het afhangen minimaal 2x wordt afgelakt. Let u dan extra goed op de 4 kopse kanten van de deur waar het vocht de meeste kans heeft om in de deur te trekken. Houten voordeuren blijven tenslotte een natuurproduct welke op de juiste manier beschermt moet worden. U ontvangt van ons altijd een behandelvoorschrift zodat u minimaal 25 jaar plezier heeft van een mooie nieuwe deur.

Showroom

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom. Hier vindt u naast binnen- en buitendeuren ook een groot assortiment voordeurbeslag welk voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilige Woning. Naast een uitgebreid assortiment beslag zijn wij gespecialiseerd in sloten en cilinders. De meeste voordeuren voorzien wij van een driepuntsluiting en van een ingefreesde tochtdorpel. Met 1 handomdraai is uw voordeur dan perfect op slot.