voordeur-modern-vierkant-info

voordeur-modern-vierkant-2-info

albo-2-b

tijdloze-voordeur-1-info

tijdloze-voordeur-2-info-2

tijdloze-voordeur-3-info-big

klassieke-voordeur-3-info

klassieke-voordeur-4-info-2

Voordeur vervangen

Een voordeur vervangen is bij Haverkamp Deventer geen enkel probleem. Wij kunnen verschillende voordeuren vervangen. Bij een voordeur vervangen adviseren wij u eerst een bezoek te brengen aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Hier laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is bij voordeuren en waar u op moet letten bij een voordeur vervangen. U heeft keuze uit verschillende deuren.

Klassieke voordeuren

U kunt uw voordeur vervangen door veel verschillende modellen. Wij hebben mooie klassieke voordeuren met draairaam en een rooster en deze deuren hebben veelal mooi lijstwerk. Uiteraard kunnen wij deze deuren in alle mogelijke hoogte- en breedtematen leveren. Deze klassieke voordeuren zijn gemaakt van een 1e klas Merbau houtsoort en worden voorzien van HR++ isolatieglas.

Moderne voordeuren

Uiteraard hebben wij ook moderne strakke voordeuren. Deze deuren zijn vaak gemaakt van Multiplex Garant. Deze Multiplex platen zijn erg vormvast omdat daar, niet zichtbare, aluminium schermen ingebouwd zitten. Door deze deuren te bewerken met een CNC-freesmachine kan elk lijnenspel en ruitvorm aangebracht worden in deze deuren. Een voordeur vervangen kan dus in elke gewenste stijl en vorm en in elk gewenste maat.

Gratis inmeten

Wanneer u besloten heeft welke voordeur u wilt hebben komen wij deze GRATIS bij u inmeten. Met een laser bepalen wij de exacte maat en laten wij uw voordeur op maat maken bij de fabriek. Alle slotsparingen en briefplaatsparing laten wij af fabriek infrezen waarna de deur maar liefst 3x wordt gespoten. Twee maal een grondlak en 1x in de voorlakkleur welk u wenst. Nu is de deur rondom goed beschermt tegen vocht zodat u de tijd heeft om de deur af te lakken in de juiste kleur.

Deur afhangen

Uiteraard kunnen wij uw nieuwe voordeur perfect afhangen. Met professionele freesapparatuur wordt de deur afgehangen aan 3 of 4 RVS kogellagerscharnieren en desgewenst worden de tochtstrippen vervangen en plaatsen wij een tochtvaldorpel onder in de deur. Een voordeur vervangen is precies werk waar wij circa 6-7 uren mee bezig zijn! Als “Erkend Deuren Specialist” bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

Hang- en sluitwerk

Uiteraard moet de nieuwe voordeur voozien worden van goed hang en sluitwerk welk voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Als hoofdslot gebruiken wij meestal een driepuntslot. Hiermee wordt de deur op 3 punten vergrendeld. In het kozijn maken wij 3 verstelbare sluitkommen welk makkelijk na te stellen zijn als het slot niet soepel loopt. Naast veel verschillende sloten heeft u ook veel keuze in deurbeslag. Deurbeslag in messing, chroom of in RVS. Ook Titanium deurbeslag wordt steeds vaker toegepast bij een voordeur vervangen. Op titanium deurbeslag wordt maar liefst 25 jaar garantie gegeven!

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitgebreide showroom in Deventer. Zoals u heeft gelezen komt er bij een voordeur vervangen meer bij kijken dan alleen een mooie deur uitzoeken.