M&C zwarte cilinders

Vanaf heden is Haverkamp ook dealer van het merk M&C cilinders. Deze prachtige cilinders zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel in Deventer of op Haverkampshop.nl. In deze blog zullen we kort wat vertellen over het merk M&C en daarna over de mogelijkheden van de sloten die bij ons verkrijgbaar zijn.

M&C cilinders

Inbrekers zitten natuurlijk niet stil, daarom doen ze dat bij M&C zeker niet. Het bedrijf is constant bezig met het innoveren van hun bestaande en nieuwe producten. Ze doen dit door lockpickers te analyseren. Lockpickers proberen hun sloten open te breken en dit analyseren ze goed, de zwakke punten worden dan aangepast. Na elke test gaan ze weer terug naar de tekentafel. Door deze manier van innovatie voldoen de sloten van M&C aan de strengste eisen. De sloten zijn beveiligd tegen openpikken, tegen open breken, tegen open kloppen, tegen kerntrekken, hebben boorbeveiliging en hebben ook nog eens 5 jaar garantie!

Zwarte M&C cilinders

m&c zwarte cilinder

De zwarte Matrix en Condor cilinders van M&C zijn echte parels. De cilinders zijn stijlvol en ook nog een zeer betaalbaar. De huidige trends zijn industrieel en stoer, hier past een zwarte cilinder dan ook perfect bij.

Vanaf +/- 1 april kunnen we ook alle certificaatsleutels van M&C in eigen huis maken. Wanneer u dus voor een certificaatcilinder kiest kunt u altijd bij ons terug komen om sleutels bij te maken, alleen het certificaat dient wel meegenomen te worden!

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.