DEUREN MET PRINT

deur-met-print-1Bruynzeel komt met een nieuwe lijn binnendeuren. Er is keuze uit diverse prints, wat een mooie uitstraling aan uw woning kan geven.

Met een 2D print wordt er een laag inkt op de deur gezet. Het is ook mogelijk om een voelbare structuur aan te brengen op de deur, met een speciale 3D inkt-laag. Er ontstaat bij een 3D inkt-laag reliëf en een glans over de deur. Het is nog geen millimeter dik, maar het verschil is goed voelbaar en zichtbaar. Dit zorgt voor een heel andere beleving!

De exclusieve 3D prints is voor een selectie van het deurenprogramma mogelijk, maar nog niet bij alle modellen. De verwachting is dat het binnenkort ook mogelijk is om de deur te voorzien van een eigen print. Bruynzeel heeft zijn best gedaan en heeft al verschillende prints gemaakt. Het assortiment wordt met enige regelmaat uitgebreid.

De deuren zijn te leveren in stompe deuren, opdek deuren en schuifdeuren. De kwaliteit van de deuren is volspaan. De deuren zijn in verschillende maten leverbaar en u kunt er uw eigen deurbeslag bij kiezen.

In onze showroom hebben wij deuren met prints staan, laat u inspireren en kom eens langs!

“Ideeën zijn mooi, maar zonder uitvoering, blijven het ideeën! Laat uw ideeën leven met beprinte deuren van Bruynzeel” – Bruynzeel Deuren

Wilt u meer informatie, dan kan u altijd contact met ons opnemen.

Voor meer inspiratie, bekijk onze deur met print pagina.